Skip to main content.

söndag 06 januari 2008

Fin rosett
Nu Àr vi hemma. Trötta som bara den. I dag var det en italiensk domare, Tripoli Salvatore, som var lite generösare med utmÀrkelserna. Muffin mötte samma tik som vann över henne i torsdags och den kom etta nu med, men bÄda ungtikarna fick CK (och den andra cert dessutom). FÄr man CK kan man hÀmta ut en tjusig rosett utan att betala nÄgot extra och det gjorde vi.
Kritiken:
Nice head. Good neck and body. Good coat. Good set of tail. Good ribcage. Good foot. Good moving.
------

Sen tittade vi pĂ„ freestyle och gick och ögonlyste Muffin, för det kunde man göra inne pĂ„ mĂ€ssomrĂ„det. Ögonen var det inga fel pĂ„, men tyvĂ€rr missade jag pumin Zings freestyleuppvisning. Hon vann klass I och alla sa att det var klart bĂ€sta uppvisningen i den klassen sĂ„ jag Ă„ngrar lite att jag gjorde ögonlysningen.

Muffin började löpa i fredags kvÀll, men det gick bra ÀndÄ. Bara chihuahua-hanen Hugo som stod bredvid oss i ögonlysningskön som mÀrkte nÄgot.
BÀst pÄ Mydog enligt Muffin: Hugo
SÀmst pÄ Mydog enligt Muffin: Den offentliga toaletten (rastplatsen). Hon vÀgrar sÀtta sin fot dÀr, bÀr jag dit henne kastar hon sig dÀrifrÄn. Vi fick gÄ ut pÄ trottoaren utanför mÀssan. DÄ kissade hon direkt.
Kommentarer

Grattis tilld en fina rosetten. Rosa passar pÄ Muffin,, Fin liten dam som inte gillar offentliga toaletter.

Publicerad av Marre mćndag 07 januari 2008 08:11

HÄller med Marre rosa passar pÄ Muffin.
Grattis till den fina kritiken, det var kul att fÄ trÀffa er pÄ "riktigt"

Publicerad av Sara & Zappa mćndag 07 januari 2008 21:31

Ja, det var skoj! SÀrskilt Good foot! Mest blev jag nog inspirerad till trÀning, av att se alla duktiga freestyleekipage.

Publicerad av EW mćndag 07 januari 2008 22:35

Kommentera

This item is closed, it's not possible to add new comments to it or to vote on it