Skip to main content.

lördag 24 februari 2007

Fiiin Muffin!
Muffin fick rosett pÄ VÀstsvenska FÄgelhundsklubbens inofficiella utstÀllning. Hon Àr ingen fÄgelhund, men det var för alla raser. Och hon Àr vÀldigt intresserad av fÄglar!

I morse Ängrade vi verkligen att vi anmÀlt oss. Alldeles för kallt för att lÀmna sÀngen.
Men SÀtila ligger nÀra, en halvtimmes bilresa, sÄ vi gav oss i vÀg. Vi hade tÀnkt oss att utstÀllningen skulle vara i en gymnastiksal, för den var pÄ Naturbruksgymnasiet. Men det var i ett ridhus. Kallt. Men vi hade tur och blev bedömda ganska snabbt, vallhundarna var först. Det var ingen annan pumi, sÄ vi kapade Ät oss en tjusig BIR-valprosett utan konkurrens. Vi hade trÀnat för dÄligt (inte alls faktiskt) sÄ uppstÀllning och tandvisning gick vÀl inget vidare. Muffin blir sÄ glad och vill hÀlsa pÄ domaren och stÄr inte still. Fast hellre för glad Àn rÀdd. Men hon gick snyggt. I valpgruppfinalen kom vi pÄ fjÀrde plats av fem hundar. Hon blev sÄ entusiastisk av de andra hundarna att hon den hÀr gÄngen skuttade fram i stÀllet för att trava.

Kritiken: Trevlig tikvalp. Vackert huvud och mörka ögon. Korrekt bett. Korrekta öron. Rastypiska vinklar fram. TillrÀckliga bak. Vacker överlinje. VÀlkroppad. UtmÀrkt benstomme. Rör sig utmÀrkt runt om. Bra pÀls och fÀrg.

Vi frös sÄ mycket sÄ vi orkade inte stanna för att titta pÄ Pepsi eller vÀnta för att se om det skulle bli Barn med hund. In i bilen och hem bara!
Tjusig rosett

Kommentarer

Viist Àr det kallt i ridhus?
Ibland Är det sÄ kallt att vattnet fryser som hundarna skall dricka!
Yazza börjar bli grÄ runt nosen,,,

Publicerad av Marre lördag 24 februari 2007 21:47

Kommentera

This item is closed, it's not possible to add new comments to it or to vote on it