Skip to main content.

Arkiv

Arkiv förOctober 2007

fredag 26 oktober 2007

Voff!
Jag har blivit utmanad av Zappa. Ska berÀtta sex konstiga saker som jag gör.

1. NÀr nÄgon i familjen sÀtter sig vid köksbordet för att Àta fÄr jag min galnaste rabiesvarulv-attack och kastar mig rasande mot altandörren. NÀr dom slÀpper ut mig (de har inget alternativ) öppnar jag först dörren hela vÀgen genom att dra med tÀnderna i underkanten. (Det Àr svÄrt men jag har trÀnat lÀnge) sen stÀnger jag den genom att hoppa upp med tassarna sÄ den far igen med en smÀll. Och sen skÀller jag och tittar pÄ dem genom rutan.

2. NÀr dom tittar pÄ teve hÀmtar jag alla smÄ saker dom har tappat pÄ golvet och lÄtsas att jag tÀnker Àta upp dom. Det kan vara tÀrningar och smÄ glaskulor och sÄ. Jag tuggar och lÄtsas att jag ska svÀlja det. DÄ hÀmtar dom nÄt gott som jag fÄr om jag spottar ut det.

3. NÀr vi har varit och hÀmtat tidningen pÄ morgonen springer jag supersnabbt mitt speciella varv runt trÀdgÄrden för att se om dÀr Àr nÄgra katter att skrÀmma. Matte mÄste skynda sig att öppna dörren för nÀr varvet Àr klart rusar jag rakt in i huset.

4. Jag bryr mig inte sÄ jÀttemycket om rÄdjur och kaniner, men Àr mycket intresserad av fÄglar. Kan stÄ och titta upp i trÀden för att se var dom sitter, och brukar stÄ pÄ en sten och lyssna pÄ fÄgelsÄngen. I stan har dom duvor pÄ gatorna, dÄ Àr det synd att vara i koppel.

5. Om dom inte klappar och kliar mig tillrÀckligt tar jag deras hÀnder i munnen och drar sÄ att dom ska fatta.

6. Om det regnar ute vill jag helst inte gÄ ut, och mÄste jag gÄ ut vill jag inte sÀtta ner tassarna dÀr det Àr vÄtt. Agility Àr okej för dÄ kan man sÀtta sig uppe pÄ balansbommen till exempel, för att slippa bli vÄt.

Regler för utmaningen:

Varje utmanad hund (matte/husse) ska skriva 6 underliga/konstiga fakta om sig sjÀlv pÄ sin hemsida och samtidigt ange reglerna för leken. Sedan vÀljer man 6 nya hundar och gör en lista av deras namn. Efter det Àr gjort skriver man en kommentar i de utmanades gÀstbok för att de ska kolla in och lÀsa pÄ ens egen hemsida för mer information.

Muffin utamanar följande:

Flexi
Birka
Engla
Daphne
Clara
Zack