Skip to main content.

Arkiv

Arkiv förNovember 2006

onsdag 29 november 2006

Jaadu, nu har man varit lite slapp med att blogga... I söndags var vi pÄ ungdomstrÀff med agility. Muffin var bÀst av alla. Det var inte sÄ mÄnga som kom men det gick jju bra ÀndÄ. Mamma var ledare, hon var duktig, haha. Vi övade pÄ tunneln och slalom. NÀsta gÄng Àr det avslutning, trist, men sen kommer ju julen och snön, och det blir kallt om tassarna...Annars gör vi inte sÄ mycket nuförtiden. Muffin blir fetare och sötare för varje dag. SjÀlv lÀngtar man till julen nu! Muffin ska fÄ ett rep med gummikorvar pÄ i julklapp...(oj, nu fÄr vi hoppas att hon inte lÀser det hÀr!) Hehe, men vi fÄr vÀl försöka trÀna pÄ sÄ hon fÄr lite julhyfs, och inte snor skinkan och biter gÀsterna:P

lördag 25 november 2006

ÖrontvĂ€tt
Muffin och Max Àr genomvÄta efter att ha varit ute i skogen pÄ lÄngpromenad i ösregnet. De torkar sig genom att rulla runt i min sÀng.
Muffin tycker Max öron mÄste tvÀttas.

söndag 19 november 2006

I tv-soffan
Nu Àr Muffin fem mÄnader och en vecka. Hon börjar bete sig som en tonÄring. Gillar att ta plats i tv-soffan. Och sen vill hon gÀrna hÀnga ute med katterna, eller stÄ och lyssna efter grannhundarna. Jag Àr slapp med trÀningen nu nÀr kursen Àr slut. Har nÄn sorts idé om att jag ska lÀra henne stÀlla upp sig snyggt för utstÀllning.
Varje gÄng hon tigger vid matbordet ska jag trÀna StÄ tÀnker jag.
FÄ se om jag kan hÄlla det. Hon kommer att hÄlla sin del (att tigga), den saken Àr klar.

tisdag 07 november 2006

Hej! Idag var jag förkyld, och hemma frÄn skolan. SÄ jag och Muffin satte oss och tittade pÄ videon 'smÄ hundar'. Muffin gillade det verkligen. Jag förstÄr inte dom som sÀger att hundar inte kan se teven! Muffin tittar hela tiden nÀr det Àr hundar pÄ teven.Hon tittar Àven nÀr det Àr tyst, sÄ hon ser dom verkligen! Hon tycker bÀst om nÀr det Àr japansk spets eller shipperke, hon ser nog dom bÀttre för att dom Àr svarta och vita. Det Àr som att hon ser pÄ konturerna att det Àr en hund pÄ teven. Och hon gÄr fram och nosar och tittar, och sen gÄr hon runt och kollar bakom teven(!) Som om hon tror att hunden Àr instÀngd i lÄdan!

torsdag 02 november 2006

Muffin gillar snö!
SÄ kom första snön! Muffin gillar!
Hon har inte varit förtjust i regn. Men kyla och snö Àr kul.
Hon ser allt mer ut som en isbjörn ocksÄ.
IgÄr fick jag presenter pÄ jobbet, i förskott till min födelsedag. Gissa vad?
En agilitytunnel och en slalombana!
Nu ska hÀr trÀnas. Hela vintern.