Skip to main content.

Arkiv

Arkiv förSeptember 2008

söndag 14 september 2008

HÀr kommer tvÄ foton som Sara tagit pÄ paret. Som bÄda gör vad som helst för en bit kaka, till och med sitta fint och larva sig.
Sitt kaniiiin!
Hit med kakan dÄ!

Annars gÄr livet nu sin gilla gÄng hÀr, med skogspromenader dÀr Nelly hittar otroliga mÀngder svamp. IgÄr mötte de en stor Àlgko och Muffin var duktig och förstod att hon inte skulle skÀlla högt och skrÀmma den.

tisdag 09 september 2008

Ja, efter mÄnga resor fram och tillbaka till Mala, och lÄngt förspel med mycket hopp i sÀngar och soffor, bestÀmde sig Muffin och Zappa till sist för att slÄ till. Jag hade lÀst Hunduppfödarens handbok frÄn pÀrm till pÀrm innan men det hade inte hundarna, sÄ de visste inte att det Àr brukligt att mÀnniskor hjÀlper till med hundars sexliv.
De föredrog helt klart att sköta allt sjÀlva och vÀntade artigt pÄ att vi skulle avlÀgsna oss sÄ att de kunde fortsÀtta pÄ egen hand.
Och de provade mÄnga fler intressanta stÀllningar Àn den i boken.
Att hundar gÀrna gör det pÄ en gungande luftmadrass framgick inte heller av nÄgot kapitel vad jag minns.
Nu ÄterstÄr att se om det blir nÄgra valpar. Enligt boken blir det valpar 4 gÄnger av 5. Men som sagt, hundarna har inte lÀst den.
En vÀldigt fin kombination Àr det i alla fall, Muffin kommer frÄn Livet's kennel och har Bagarsjöns och Bennaz-hundar bakom sig, Zappa kommer frÄn Akinnaz. Det bÀsta frÄn alla linjer i skön förening.

Under alla bilresorna fram och tillbaka (vi bodde pĂ„ Österlen och Zappa bor utanför HĂ€ssleholm) har Nelly lĂ€rt Muffin att skĂ€lla hysteriskt varje gĂ„ng hon ser skĂ„nska, brokiga kor. Kommandot för att fĂ„ igĂ„ng detta skall Ă€r "Bregottkossor!"
Var lÀttare att lÀra in Àn kantarellsök. Det finns mÄÄÄnga kor i SkÄne.