Skip to main content.

Arkiv

Arkiv förMarch 2008

lördag 22 mars 2008

Glad PÄsk alla blogglÀsare. Vi hinner inte blogga för vi storstÀdar.
Muffin har varit under huset i dag. Vet inte riktigt vad hon gjorde dÀr, men katterna brukar vara dÀr sÄ hon hÀrmade vÀl dem. Hon Älade fram nÀr jag ropade pÄ henne. Det krafsade och bökade en bra stund innan hon stack fram nosen, sÄ först fattade jag inget, jag trodde hon var bakom huset, inte under det. Det Àr vÀl inget farligt dÀr i och för sig, bara en husgrund, men eftersom inte en mÀnniska kan komma in dÀr vill jag absolut inte ha hunden dÀr nere.

Annars letar vi efter ny bil, den gamla hÄller pÄ att ta slut.
Och det Àr sÄ svÄrt. Vi hade nÀstan bestÀmt oss för en liten söt bensinsnÄl mini-miljöbil, tills vi rÀknade ut att fast det Àr fyra sÀten skulle maxlasten överskridas om hela familjen sitter i.

Det fÄr nog bli nÄgot begagnat.
Helst ska vi hitta den före pumitrÀffen, för det Àr tveksamt om vi törs ta den fallfÀrdiga skodan ut pÄ lÄngfÀrd.
Jag kollade pÄ hyrbilar pÄ Statoil, med gissa vad det stod i det finstilta - att man inte fÄr ha pÀlsdjur i dem.
Jag blir sÄ sur pÄ det sÄ jag tÀnker inte hyra dÀr (Àven om de ju inte kan veta vad man haft i bilen om inte hunden hÄrar).
Det finns en massa saker som framkallar allergiska besvÀr. Det skulle vara lika befogat att förbjuda folk att ha starka parfymer eller hÄrsprejer i hyrbilar.
Hade vÀl gÄtt bra att ha vissa bilar djurfria.

mćndag 17 mars 2008

BÀttre Àn regn!

Ha, Ha! Den vÄren varade inte lÀnge. Men Muffin Àlskar att pulsa i snö, ju mer desto bÀttre.
I dag har jag varit insnöad och jobbat hemifrÄn. I morgon skulle vi starta en agilitykurs ute, men den fÄr vi nog skjuta fram. Eller bygga tunnlar i snön kanske.

söndag 16 mars 2008

I dag var det vÄrvÀder. Nelly har varit hos en kompis hela helgen sÄ jag tÀnkte roa mig med agilitytrÀning för en gÄngs skull. Muffin var jÀtteduktig, men jag blev alldeles matt och trött. Vi har varit förkylda lÀnge hela familjen och det var nog för tidigt att ge sig ut pÄ krÀvande sporter som agility.
Muffin tyckte jag var mesig, jag orkade knappt springa.
Men sen var det sÄ fint vÀder sÄ jag var bara tvungen att gÄ en skogspromenad ocksÄ.
Nu Àr jag helt fÀrdig.