Skip to main content.

Arkiv

Arkiv förFebruary 2008

tisdag 26 februari 2008

PĂ„ Cafe'
NÀr vi var i Oslo pÄ vÀgen upp pÄ fredan skulle vi gÄ till den berömda hundbutiken Pet Shop Girls. Vi gick vilse lite grann, och nÀr vi kom fram var det stÀngt. Men pÄ söndagen pÄ vÀg hem var det öppet. Det var mycket fint dÀr, med fina hundar och lyxiga prylar, hundklÀder och annat. Det var lite för lyxigt och dyrt för oss, det fanns inget att köpa för under hundralappen. Men vi drack en god kopp kaffe pÄ cafet, dÀr dom hade hundmode-tidningar och hundkaka för 5 kr. Dom var smÄ men goda, tyckte Muffin. DÀr fanns det en snygg mops, som hette Anton, och tvÄ yorkshire terriers, som var stammisar. Den ena hade en tröja som det var tryckt: Gucci Dog pÄ. Men vi var nöjda nÀr vi gick, för vi hade ju iallafall fÄtt se den svarta wheatenterriern som bor i butiken.
seljord :D
Curt lÀngst bak, sedan Muffin, och Rask nÀrmast kameran. I Seljord fanns det snö, och fin utsikt. Muffin stod och tittade ner pÄ bilarna pÄ vÀgen, och var oerhört fascinerad över att bilarna Àr sÄ smÄ i norge! Hon hade kunnat stÄ dÀr hela dagen och utstöta lustiga gruffljud.
VARNING-VI HUGGER!
Sedan skulle alla hundarna posera vid den snygga grinden med snygga skylten. Det var mycket trÄkigt tyckte dom, men dom lyckades ÀndÄ se riktigt farliga ut. GRR!
:)
Nu har vi kommit hem frÄn norge. Det var roligt att hÀlsa pÄ dom norska pumisarna, och utstÀllningen gick bra. Muffin gillade att Äka tÄg, men var lite blyg nÀr hon inte var hemma. PÄ utstÀllningen fick hon förstapris i kvalitet och blev bÀst av ungtikarna, plus att hon fick hp. Men ingen av ungtikarna fick ck. Hon gillade att trÀffa Rask och Curt, fast sÀngen med duntÀcke var ÀndÄ det bÀsta med norge. PÄ utstÀllningen köpte vi ett snyggt tÀcke som var blÄtt och vattentÀtt, för bara 175 kronor. Vi tror att det var dyrare egentligen, kanske 4-500 och att mannen som sÄlde lÀste i fel prislista. TÀnk sÄ bra det kan bli nÀr det blir fel! :D Muffin var snÀll och lugn hela tiden och en bra reskamrat, men hon var ÀndÄ glad att vara hemma och hon firade med ett riktigt pumirus i sin egen skog.

lördag 02 februari 2008

Jag heter Lyx!
Jag blir alldeles förstörd av alla gulliga pumivalpar som man vill ha. Nyss var det Evita, men hon Àr sÄld och har vÀldigt kul med Tage i Linköping. Nu Àr det Lyx, hans mamma Àr Muffins halvsyster Livet's Cora, Pirri-Pirri. Lyx Àr valpen pÄ bilden, han Àr inte sÄld Àn och det finns en tik kvar ocksÄ. Men vi ska inte, ska inte, ska inte.
Blir du lika sugen som jag finns han pÄ Bagarsjöns kennel. www.bagarsjonspumi.se

Annars Àr det pissvÀder med regn och snö om vart annat. Muffin Àlskar snön, och blir vÀldigt sur nÀr det fina vita plötsligt Àr en Àcklig vÄt sörja att trampa i.
Hon Àr extra gosig nu efter löpet, och vi myser tillsammans i sÀngar och soffor.
Hon har börjat gilla sin Ikea-hundsoffa med, nÀr vi stÀllde den i köket. DÄ kan hon vara centralt placerad och ha koll pÄ allt, utan att riskera att nÄgon snubblar pÄ henne.
Muffin sover middag i soffan