Skip to main content.

Arkiv

Arkiv förJanuary 2007

lördag 27 januari 2007

FreestyletrÀning
I gÄr köpte vi en symaskin. Vi har inte haft nÄgon pÄ vÀldigt mÄnga Är, sÄ det var en sak vi behövde. Nelly började med att förvandla en urvuxen ridvÀst till en hundvÀst.
Muffin verkar inte ha nÄgot emot att ha klÀder. Och vÀsten satt perfekt, Àven att röra sig i. HÀr invigs vÀsten med freestyletrÀning i köket.

tisdag 23 januari 2007


I dag har Nelly varit pÄ Universeum med skolan och sen gÄtt runt i Göteborg. Hon var för trött för att rida. Vi slappar hela kvÀllen. Man kan filma med mobilen ocksÄ. Har ni inte bredband ser ni vÀl inte filmen. Det Àr bara ett test, vi kanske lÀgger ut nÄt mer meningsfullt senare om det funkar.
I Göteborg sÄg vi en fransk bulldogg med ett oerhört tjusigt tÀcke. Som förstÄs gick och tittade i en juvelerarbutik med sin lika tjusiga matte. (Vi Àr inte sÄ tjusiga, sÄ det Àr nog tur att Muffin har egen pÀls)
null

söndag 21 januari 2007

Duschen nÀsta!
I natt kom mera snö. Muffin har lekt med Bimbo. Men nu mÄste snö-pumin duscha bort klumparna.

lördag 20 januari 2007

Kolla vilka slappisar
Strömmen gÄr och kommer, men vi har det mysigt. NÄgra slappar i soffan medan jag springer runt och tÀnder stearinljus och ner i kÀllaren och sÀtter pÄ pumpen (som mÄste startas manuellt efter varje strömavbrott). Snön smÀlter bort dÀrute, lite synd.
Full fart i snön!
Nu blev det vinter. Muffin hatar regn men gillar snö. Hon for runt i skogen som en tok. Sen fick vi duscha bort isklumparna frÄn benen. Nu sover hon i soffan, medan snön fortsÀtter yra utanför. Vi blir nog insnöade. Och elen kanske gÄr igen. Men vi har trangiakök, vattendunkar och den nya fotogenlyktan sÄ vi klarar oss.

tisdag 16 januari 2007

PĂ„ perrongen
I dag hade jag ett jobb som krÀvde att jag promenerade runt i Göteborg. SÄ Muffin fick trÀna pÄ att Äka tÄg. Tror att det var hennes första tÄgresa, fast spÄrvagn har hon ju Äkt.
Hon blir lite illamÄende av bilresor, men tÄget var kul. Hon ville helst sitta i mitt knÀ och titta ut genom fönstret.
I Göteborg Àgnade hon sig mest Ät att skrÀmma duvor.
Vi var inne pÄ Naturkompaniet och köpte en fotoskenlampa, för att ha vid nÀsta strömavbrott. Det finns flera Naturkompaniet-butiker i Göteborg och pÄ en av dem blir de jÀttesura om man tar in en hund. SÄ Àven om det inte var den jag var inne i tÀnkte jag bara handla lampan och gÄ ut snabbt. Men nÀr jag skulle betala, sa tjejen i kassan: "Du har vÀl sett att vi har börjat med hundgrejer?".

torsdag 11 januari 2007

Nu ska vi ut pÄ morgonpromenad i regnet. Brrr.
Har stÀngt av möjligheten att kommentera Muffinbloggen, för det utnyttjades av robotar som lade in lÀnkar till skrÀpsajter, och skickade en massa spambrev.
Ni fÄr gÀrna skicka mejl till oss istÀllet: eva(snabel-a)wieselgren.se eller nelly(snabel-a)wieselgren.se

(Fast sen satte jag pÄ det igen, tror jag hittade ett annat sÀtt att stoppa spammarna. Det Àr ju vÀldigt roligt med kommentarer)

onsdag 03 januari 2007

Muffin pÄ pumiklippan
HÀr Àr Muffin pÄ pumiklippan, dÀr vi brukar rasta pÄ morgonpromenaden. Muffin brukar leka med kottar hÀr. Hon rullar ner dem frÄn kanten och sen hoppar hon efter och fÄngar dem.
Nackdelen med skogspromenader Àr att det fastnar en massa grankvistar i pÀlsen pÄ benen.
Brukar inte fundera pÄ det, utan bara plocka bort dem, men nu nÀr vi snart ska pÄ utstÀllning Àr vi lite utseendefixerade.