Skip to main content.

tisdag 09 september 2008

Ja, efter mÄnga resor fram och tillbaka till Mala, och lÄngt förspel med mycket hopp i sÀngar och soffor, bestÀmde sig Muffin och Zappa till sist för att slÄ till. Jag hade lÀst Hunduppfödarens handbok frÄn pÀrm till pÀrm innan men det hade inte hundarna, sÄ de visste inte att det Àr brukligt att mÀnniskor hjÀlper till med hundars sexliv.
De föredrog helt klart att sköta allt sjÀlva och vÀntade artigt pÄ att vi skulle avlÀgsna oss sÄ att de kunde fortsÀtta pÄ egen hand.
Och de provade mÄnga fler intressanta stÀllningar Àn den i boken.
Att hundar gÀrna gör det pÄ en gungande luftmadrass framgick inte heller av nÄgot kapitel vad jag minns.
Nu ÄterstÄr att se om det blir nÄgra valpar. Enligt boken blir det valpar 4 gÄnger av 5. Men som sagt, hundarna har inte lÀst den.
En vÀldigt fin kombination Àr det i alla fall, Muffin kommer frÄn Livet's kennel och har Bagarsjöns och Bennaz-hundar bakom sig, Zappa kommer frÄn Akinnaz. Det bÀsta frÄn alla linjer i skön förening.

Under alla bilresorna fram och tillbaka (vi bodde pĂ„ Österlen och Zappa bor utanför HĂ€ssleholm) har Nelly lĂ€rt Muffin att skĂ€lla hysteriskt varje gĂ„ng hon ser skĂ„nska, brokiga kor. Kommandot för att fĂ„ igĂ„ng detta skall Ă€r "Bregottkossor!"
Var lÀttare att lÀra in Àn kantarellsök. Det finns mÄÄÄnga kor i SkÄne.

Kommentarer

HÀrligt att det gick till slut, trots att hundarna inte lÀst boken! ;) Jag kan dÄ lova att jag hÄller tummarna sÄ hÄrt jag bara kan för att det ska bli valpar!

Publicerad av Emma onsdag 10 september 2008 20:46

*kan inte sluta skratta* Nej, det Àr inte mÄnga gÄnger som hundarna har lÀst böckerna. Vi har fÄtt se bÄde det ena och det andra pÄ kenneln, det ena knasigare Àn det förra nÀr de ska fÄ till det. Men vi hÄller tummarna för att luftmadrassen inte stÀllde till det i valp-makandet sÄ de tittar fram sedan ;)

Publicerad av Trasseltassarna lördag 27 september 2008 18:23

Kommentera

This item is closed, it's not possible to add new comments to it or to vote on it