Skip to main content.

tisdag 09 september 2008

Ja, efter många resor fram och tillbaka till Mala, och långt förspel med mycket hopp i sängar och soffor, bestämde sig Muffin och Zappa till sist för att slå till. Jag hade läst Hunduppfödarens handbok från pärm till pärm innan men det hade inte hundarna, så de visste inte att det är brukligt att människor hjälper till med hundars sexliv.
De föredrog helt klart att sköta allt själva och väntade artigt på att vi skulle avlägsna oss så att de kunde fortsätta på egen hand.
Och de provade många fler intressanta ställningar än den i boken.
Att hundar gärna gör det på en gungande luftmadrass framgick inte heller av något kapitel vad jag minns.
Nu återstår att se om det blir några valpar. Enligt boken blir det valpar 4 gånger av 5. Men som sagt, hundarna har inte läst den.
En väldigt fin kombination är det i alla fall, Muffin kommer från Livet's kennel och har Bagarsjöns och Bennaz-hundar bakom sig, Zappa kommer från Akinnaz. Det bästa från alla linjer i skön förening.

Under alla bilresorna fram och tillbaka (vi bodde på Österlen och Zappa bor utanför Hässleholm) har Nelly lärt Muffin att skälla hysteriskt varje gång hon ser skånska, brokiga kor. Kommandot för att få igång detta skall är "Bregottkossor!"
Var lättare att lära in än kantarellsök. Det finns mååånga kor i Skåne.

Kommentarer

Härligt att det gick till slut, trots att hundarna inte läst boken! ;) Jag kan då lova att jag håller tummarna så hårt jag bara kan för att det ska bli valpar!

Publicerad av Emma onsdag 10 september 2008 20:46

*kan inte sluta skratta* Nej, det är inte många gånger som hundarna har läst böckerna. Vi har fått se både det ena och det andra på kenneln, det ena knasigare än det förra när de ska få till det. Men vi håller tummarna för att luftmadrassen inte ställde till det i valp-makandet så de tittar fram sedan ;)

Publicerad av Trasseltassarna lördag 27 september 2008 18:23

Kommentera

This item is closed, it's not possible to add new comments to it or to vote on it