Skip to main content.

lördag 19 januari 2008

Det var storm, men strömmen gick inte, växthuset blåste inte bort och taket verkar helt.
Sen blev det rätt lugnt, lite solsken till och med. Jag gick en skogspromenad med Muffin, eller sprang nästan, för jag vill inte släppa lös henne när hon löper, och det blir för trist att bara promenera.
Sen har vi kört Nelly till bion. Muffin gillar att hänga med i bilen. Allra bäst gillar hon när vi kör hem och hon får sitta bredvid mig fram och spana ut genom rutorna.
Hon har säkerhetssele och det är en liten 70-väg, så det är inte så farligt som det låter.

Nu blir det snart lite mer hundaktiviteter. Agilitygruppen har dragit igång vinterträning i ett ridhus. Var först bara tänkt för tävlingsekipage, men de ändrade sig som tur var. Behövs många för att dra ihop till hyran.

Sen ska vi åka till Norge och hälsa på Muffins uppfödare och Muffins mamma. Vi ska åka tåg nästan hela vägen, känns som ett litet äventyr. Jag tror Muffin klarar det bra, när hon blir stressad brukar hon inte stirra upp sig utan bli lite passiv. Vilket är att föredra på ett tåg.

Sen har vi anmält oss till en pumiträff i början av april, i Boxholm, där det går att träna inomhus. Det är Emma Willblad som ordnar. Ska bli fruktansvärt kul! Freestyle, agility, och klippkurs. Bara det att se flera pumi tillsammans är så roligt.


Kommentarer

Skriv en kommentar!

Kommentera

This item is closed, it's not possible to add new comments to it or to vote on it