Skip to main content.

torsdag 01 november 2007

Här kommer svar på Utmaningen från Okkie och Engla. (De bloggar inte, men det här är härlig läsning, så vi är stolta att få presentera det här. Läs och skratta (klicka på Läs mer för att se allt):
Först Okkie:
okkie
1) Okkie älskar ligga/sitta på bordet på altan. Där har hon full koll över "sina" platser och framför allt ängen!
okki2
2) Det är totalt omöjligt smyga något för Okkie, hon har som vi säger superhörsel! Om de andra ligger i sängen så kan man ge godis till de som t.ex är i köket, ligger Okkie i sängen och man ger de andra något så vipps är hon vid fötterna. Räcker nästan man tänker kylskåp så kommer hon!*s*
okkie
3) Okkie kan tänka sig bada benen själv, ska kroppen badas utomhus i sjö så får allt matte oxå bada. Så det är något vi gör mycket sällan! Här har hon sällskap av Lova.
okkie
4) Busan - Okkie
Terje - Okkie
Okkie har taget det som livsuppgift (mycket viktig sådan också!) att passa små svarta hundar. Enligt Okkie kan de inte gå i trappor, frågan är om de kan gå själv överhuvud taget! Terje, Affempinscher, välte hon när han kissade! Dom kan inte kissa själv ellermed andra ord. Och dom ska vara svarta ,vita eller ljusa hundar kan klara allt själv! Bäst av alla är Atinas Lilly passa, Okkie blir så lyyyycklig när hon ser Lilly och Lilly själv tja hon ser ut tänka, jord jord öppna dig Nu!!! Inte sant, tant grå igen!
okkieokkie
Här säger dock Busan till Okkie hon kan kissa själv!

okkie
5) Okkie är inte så noga med sitt yttre men jag kom på henne när hon stod o speglade sig en gång iaf!
Kammas o badas mycket onödigt, så även klippa klor.
Bli kliad är dock okey!
Okkie har dessutom (förutom stamtavlenamnet då)ett namn till och det är Tant Åke! Stämmer lite bra på henne om man tänker till. Alla som träffat Okkie vet att hon låter. Mycket mycket och mörkt. Låter som en rejäl hane, kan hon inte rå för. Men se det hjälper föga, ju mer tänder visas och hon pratar på ju mer pyssar får hon av sina hundar. Är som de vill säga, tyst med dig innan matte blir tossig på ditt snack. För det ska erkännas det blir jag ibland. Tyvärr tror de flesta hon är arg men är hon inte, jag vet hur hon låter när hon är arg och det på ett helt annat vis. Tror knappt hundar (även om det är husets) skulle pyssa så då på henne om hon vart arg. Hjälper ju inte ens på valparna som vi har här ibland, men de får lära sig olika hund-språk iaf.
okkie
6) Okkie leker nästan helst med tikar men killar går i nödfall om de inte som Chakko gjort här, försökt hoppa på henne, då åker man på en tillsägelse som ingen hund kan missuppfatta.
Okkie har aldrig haft valpar även om hon gillar valpar men hon har tyvärr EP och äter dagligen Fenemal, 3st.
Hon har mycket sällan anfall tack vare det, kanske 3-4 om året högst. Sen mer om Okkie, hon är i högsta grad min hund, = mattehund till 100%. Hon är inte, eller inte varit iaf så förtjust i karlar men nu går hon glatt fram till dem. Vonnas man gillade hon direkt han satte sig i skuggan och vipps så vart Okkie där. Hon blir även mycket glad när särbon kommer. Hon gillar åka bil och hon älskar när vi har tid ihop bara hon och jag. Kvalitetstid som vi säger.

Sen är det Englas tur:
engla
1. Tyvärr blev jag utsatt för en hemsk bur och min svans fastnade och jag blev av med den.
2
englaengla

3. Mest bedrövliga var väl den här hemska tratten jag var tvungen ha ganska länge. Även matte tyckte den var hemsk, men om jag kunde (vilket var lätt se på mattes ben!) trava jag gärna på något. Hämden är ljuv vet ni!
engla
4.Jag är absolut bäst på dansa i min flock, även mycket bättre än matte!
engla
5. Jag är mycket förtjust i denna killen. Synd han är min bror bara. Men ni har väl hört talas om syskonkärlek!
engla
6. Sen........Pumi som man är då är man läraktig och att man ska lyda sin mor vet ju alla! Så som hon gör gör jag då också! Tittar hon mot sidan så givetvis......
gör jag det också!

Kommentarer

Skriv en kommentar!

Kommentera

This item is closed, it's not possible to add new comments to it or to vote on it