Skip to main content.

fredag 26 oktober 2007

Voff!
Jag har blivit utmanad av Zappa. Ska berätta sex konstiga saker som jag gör.

1. När någon i familjen sätter sig vid köksbordet för att äta får jag min galnaste rabiesvarulv-attack och kastar mig rasande mot altandörren. När dom släpper ut mig (de har inget alternativ) öppnar jag först dörren hela vägen genom att dra med tänderna i underkanten. (Det är svårt men jag har tränat länge) sen stänger jag den genom att hoppa upp med tassarna så den far igen med en smäll. Och sen skäller jag och tittar på dem genom rutan.

2. När dom tittar på teve hämtar jag alla små saker dom har tappat på golvet och låtsas att jag tänker äta upp dom. Det kan vara tärningar och små glaskulor och så. Jag tuggar och låtsas att jag ska svälja det. Då hämtar dom nåt gott som jag får om jag spottar ut det.

3. När vi har varit och hämtat tidningen på morgonen springer jag supersnabbt mitt speciella varv runt trädgården för att se om där är några katter att skrämma. Matte måste skynda sig att öppna dörren för när varvet är klart rusar jag rakt in i huset.

4. Jag bryr mig inte så jättemycket om rådjur och kaniner, men är mycket intresserad av fåglar. Kan stå och titta upp i träden för att se var dom sitter, och brukar stå på en sten och lyssna på fågelsången. I stan har dom duvor på gatorna, då är det synd att vara i koppel.

5. Om dom inte klappar och kliar mig tillräckligt tar jag deras händer i munnen och drar så att dom ska fatta.

6. Om det regnar ute vill jag helst inte gå ut, och måste jag gå ut vill jag inte sätta ner tassarna där det är vått. Agility är okej för då kan man sätta sig uppe på balansbommen till exempel, för att slippa bli våt.

Regler för utmaningen:

Varje utmanad hund (matte/husse) ska skriva 6 underliga/konstiga fakta om sig själv på sin hemsida och samtidigt ange reglerna för leken. Sedan väljer man 6 nya hundar och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver man en kommentar i de utmanades gästbok för att de ska kolla in och läsa på ens egen hemsida för mer information.

Muffin utamanar följande:

Flexi
Birka
Engla
Daphne
Clara
Zack

Kommentarer

Hi hi jätte roligt att läsa om Muffins små egenheter :)

Publicerad av Sara & Zappa söndag 28 oktober 2007 15:20

HcIvNN <a href="http://uctsgqxczrgr.com/">uctsgqxczrgr</a>, [url=http://nwptdnelpdka.com/]nwptdnelpdka[/url], [link=http://jswnotwrwjfa.com/]jswnotwrwjfa[/link], http://hkmdrobmrrra.com/

Publicerad av dFznNHRmCs fredag 17 april 2009 11:49

Kommentera

This item is closed, it's not possible to add new comments to it or to vote on it