Skip to main content.

torsdag 12 juli 2007

Certifikatet från kennelklubben
Jag trodde det skulle ta längre tid innan beskedet kom. Vi röntgade för en vecka sen.
Så när det stod SKK på kuvertet trodde jag det var räkningen för medlemsavgiften och brydde mig knappt om att öppna det.
Men det var röntgenbeskedet. Det blev bästa resultat, A på höfterna och ua på armbågarna.
Jag tyckte det såg bra ut, men vet ju att det är svårt att bedöma, annars hade ju vilken veterinär som helst kunnat göra det.
Nu är vi jätteglada, för det betyder att vi kan träna agility med Muffin utan att vara oroliga för att det ska anstränga lederna för mycket. Och att vi kan låta henne få valpar i framtiden.

Och vi slipper all den där våndan som hade blivit om det varit något fel, alla funderingar på om hon fått fel mat, eller för mycket mat, eller fått gå i trappor för mycket, eller fått springa i skogen för mycket.

Vi är lite slöa med bloggen här, men Nelly och Muffin har också gått en förberedande agilitykurs, som hon tyckte var rolig fast det var lite blött och regnigt. De tränade handling, att trampa på lock, att balansera på en vippande platta, inkallning och lite annat, som båda klarade galant. Agilitygänget i Alingsås bhk är mycket bra, de vann agilitylagklassen i SM-kvalet i Borås samtidigt som vi ställde ut nyss. Och det är de som höll i kursen.

Kommentarer

Skriv en kommentar!

Kommentera

This item is closed, it's not possible to add new comments to it or to vote on it