Skip to main content.

söndag 17 juni 2007

Nu har jag tittat på inslag från agility-SM på webb-tv (hos tommysport.se). Och det är ju jättebra att de gör webbtv. Men de kunde väl gett Tommy ett regelhäfte först att läsa igenom? Kommentarerna är mer meningslösa än om jag hade kommenterat fotboll.
Han som snackar verkar inte ens ha fattat att det går på tid eller att det är olika storleksklasser.
"Lugnt och fint genom slalomen där, ser verkligen jättebra ut" ...
Kanske retar jag mig på det bara för att de börjar med att kommentera pumin Stisse (som blev trea i large!!!) med att det är en ras som ser underlig ut, och säger att den är pudellik. Terrierlik hade jag kunnat köpa, men pudel, nej.
Hade de hållit tyst så man hörde speakern så hade man fått höra antal fel och tid. Men nu blir det bara "Här är ett ekipage som verkar väldigt laddat och det ser verkligen bra ut och där går de i mål, men de var tydligen diskade av någon anledning"

"Och där gick bollen i mål, men de verkar inte så glada, det var tydligen fel mål. De har vackra randiga tröjor på sig spelarna med olika symboler och nummer, undrar vad det betyder? Väldigt bra på att sparka på bollen är de i alla fall, de kan sparka långt över planen. Och ibland sparkar de till varandra. Där var en spelare som tog bollen med händerna också. Vad säger du Nisse, som har lång erfarenhet från att spela golf, är det vanligt att de får ta bollen med händerna?"
"Ja jag har sett att de gör det ibland, särskilt när de står inne i den där buren. Det är ju ganska komplicerade regler för sånt här, men det är en väldigt rolig sport som många ägnar sig åt och som har kommit väldigt starkt på senare år."

Nej jag ska aldrig kommentera fotboll.

Vad jag egentligen skulle skriva är att det är väldigt roligt att pumin Stisse fick brons i large och pumin Troya kom tia i medium. Pumi är en liten ras, ändå är två med och placerar sig i SM-finalen. Ett av Troyas lopp kan ni se här:
http://www.youtube.com/watch?v=I9A0UJ_Juvo
Stisses kvallopp i hopp finns ganska tidigt under länken 1 på tommysport.se

Kommentarer

Jag tyckte det var värdelöst hela sändningen. Dålig kvalité på ljud och bild.
Men kul att Stisse och Troya gick så bra.

Publicerad av Marre måndag 18 juni 2007 08:41

Kommentera

This item is closed, it's not possible to add new comments to it or to vote on it