Skip to main content.

sndag 20 maj 2007

Muffin och Emmy
Oj, nu har det hänt så mycket så vi har inte hunnit blogga. Igår var det full rulle. Först var vi på ungdomsgruppen där det var flyballträning. Sen kom Muffins syster Livets Diva på besök. Hon kallas Emmy-Lou, eller bara Emmy. Och grå pumin Maja. (De hade trevliga människor med sig också).
Muffin gillade att träffa syrran. Och jag tycker det känns väldigt tomt nu, när det bara är en pumi här. Tre var nog precis lagom. (Två tycker Nelly är bäst)
Muffin var mycket större när de föddes, men nu är de nästan likadana.
Alla tre var med på FUR-utställningen i Mölndal idag och fick fin kritik och 1 pris i kvalitetsbedömningen. Muffin och Emmy tälvade i juniorklassen.
Först gick Nelly och Muffin i Barn med hund. Muffin ville inte gå där det var vått. Och det var det nästan överallt. Hon satte sig och vägrade röra sig. Men när hon väl gick såg det fint ut.
Sen försökte jag peppa upp henne med köttbullar, pipleksak och boll. Lite strul blev det varje gång vi passerade vår plats, hon ville stanna där. Men hon gick ordentligt när domaren skulle titta. Och stod hyfsat still vid tandvisningen och hade svansen upp. Så jag är nöjd med vår insats. Sen funderar man på om hon är sjuk, när hon är så seg. Men när hon nu har sovit en halvtimme är hon superpigg och rusar runt i huset, så hon är nog inte sjuk.

Klicka på Läs mer om ni vill se domarkritiken. Bilden härunder får symbolisera vår långa väntan på att det skulle bli vår tur i ringen. Extra lång eftersom vi inte hittade något ställe att köpa kaffe. Stolens mugghållare kan dock få andra användningsområden.
Fler bilder finns på Flickr

Inget kaffe! Domarkritik FUR-utställningen 20 maj 2007, domare Per Svarstad

Bra storlek. Välskuret huvud. Bra öronställning. Bra hals. Kunde ha bättre manke. Något lång i länden. Aning brant i korset. Bra ben och tassar. Hyggliga rörelser. Kunde vara bättre pigmenterad.

---
Bra kritik, tycker jag, för jag förstår alltihop.

Kommentarer

Det var ju en toppen kritik..
Segheten känner jag igen,,
Har nog med löpet att göra!

Publicerad av marre mndag 21 maj 2007 22:18

Kommentera

This item is closed, it's not possible to add new comments to it or to vote on it