Skip to main content.

söndag 04 mars 2007

I dag var vi i Göteborg och shoppade skidkläder åt Max som ska på fjällresa med skolan. Och Nelly köpte jeans. Och jag och Muffin tränade oss på att gå fint i stan utan att hoppa upp och hälsa på alla roliga människor. Sen var vi helt utslagna och somnade, både Muffin och jag, när vi kom hem.
Muffin piggnade till snabbare än jag och försökte aktivera mig genom att hämta tvätt.
Jag försöker att aldrig skälla på henne när hon tar saker utan byta mot godis (av en massa skäl, men mest för att det är roligt med en hund som gillar att hämta saker). Hon utnyttjar förstås detta och hämtar både det ena och det andra. Till exempel strumpor och annat smått som hela tiden "råkar" falla ner ur högen med osorterad ren tvätt.
När inte tvätten gjorde mig tillräckligt entusiastisk, utan bara gav en tuggad hundleksak i utbyte, förvånade hon mig och Nelly med att komma in från hallen med en oöppnad chokladkaka i munnen. Vi fattar inte var hon hittade den, men den fick hon en bit falukorv för. Och vi åt upp den. Möjligen har någon av killarna som är på övervåningen köpt den och lagt den i från sig i pumihöjd.
Efter chokladen känner jag mig pigg nog att träna lite fotgående i köket...

Kommentarer

Skriv en kommentar!

Kommentera

This item is closed, it's not possible to add new comments to it or to vote on it