Skip to main content.

lördag 24 februari 2007

Fiiin Muffin!
Muffin fick rosett på Västsvenska Fågelhundsklubbens inofficiella utställning. Hon är ingen fågelhund, men det var för alla raser. Och hon är väldigt intresserad av fåglar!

I morse ångrade vi verkligen att vi anmält oss. Alldeles för kallt för att lämna sängen.
Men Sätila ligger nära, en halvtimmes bilresa, så vi gav oss i väg. Vi hade tänkt oss att utställningen skulle vara i en gymnastiksal, för den var på Naturbruksgymnasiet. Men det var i ett ridhus. Kallt. Men vi hade tur och blev bedömda ganska snabbt, vallhundarna var först. Det var ingen annan pumi, så vi kapade åt oss en tjusig BIR-valprosett utan konkurrens. Vi hade tränat för dåligt (inte alls faktiskt) så uppställning och tandvisning gick väl inget vidare. Muffin blir så glad och vill hälsa på domaren och står inte still. Fast hellre för glad än rädd. Men hon gick snyggt. I valpgruppfinalen kom vi på fjärde plats av fem hundar. Hon blev så entusiastisk av de andra hundarna att hon den här gången skuttade fram i stället för att trava.

Kritiken: Trevlig tikvalp. Vackert huvud och mörka ögon. Korrekt bett. Korrekta öron. Rastypiska vinklar fram. Tillräckliga bak. Vacker överlinje. Välkroppad. Utmärkt benstomme. Rör sig utmärkt runt om. Bra päls och färg.

Vi frös så mycket så vi orkade inte stanna för att titta på Pepsi eller vänta för att se om det skulle bli Barn med hund. In i bilen och hem bara!
Tjusig rosett

Kommentarer

Viist är det kallt i ridhus?
Ibland år det så kallt att vattnet fryser som hundarna skall dricka!
Yazza börjar bli grå runt nosen,,,

Publicerad av Marre lördag 24 februari 2007 21:47

Kommentera

This item is closed, it's not possible to add new comments to it or to vote on it