Skip to main content.

Arkiv

Arkiv förMarch 2008

torsdag 13 mars 2008

Vi har varit superförkylda hela familjen sÄ det har inte blivit mycket tid för bloggande, och inte för hundaktiviteter heller.
Men i kvÀll tog jag fram apporten igen och Muffin kom ihÄg det mesta. Det intressanta med att filma Àr att jag ser att jag gör fler fel och konstiga saker Àn Muffin. Och ibland sÀger jag fel och hon gör precis som jag sÀger.
Muffin tycker att det Àr rÀtt trist med den hÀr sortens övningar sÄ hon har lagt in momentet Hoppa upp pÄ hundsoffan för att göra det intressantare.
Vi har inga planer pÄ att tÀvla, sÄ det Àr helt okej. Sen pÄ slutet nÀr hon tycker att det fÄr vara nog sÄ gör hon smÄ krÀkljud för att fÄ mig att sÀga Loss.

söndag 02 mars 2008

I dag var det klubbmÀsterskap i agility i ridhuset. Det var tÀvlingen för 2007 som inte hanns med dÄ. Muffin och Nelly var med, fast banan egentligen var för svÄr. Det var en agilityklass och en hoppklass. De diskade sig i bÄda loppen, och det var de inte ensamma om. Bara en hund i medium klarade sig utan diskning. HÀr Àr de bÄda loppen pÄ webb-tv.

Första loppet, agilityklass. Gungan var inte med, den kan Muffin, men mÄnga andra av nybörjarna har problem med den, sÄ det var skönt för mÄnga.Andra loppet, hoppklass. HÀr har Muffin lÀrt sig att godiset finns i gröna backen. Och nÀr Nelly glömmer banan pÄ slutet, fattar Muffin ett eget beslut om fortsÀttningen.Vinnare (och klubbmÀstare) i large och small blev Emelie Merenius med Vinna (aussie) respektive Zazzi (sheltie). Vinnare (och klubbmÀstare) i medium blev Anna med Bilbo (sheltie). Pia och Daffi kom trea i large, det tycker jag Àr bra eftersom jag var med och övertalade henne att anmÀla sig! Roligt med tÀvling i det fina ridhuset.