Skip to main content.

Arkiv

Arkiv förFebruary 2007

fredag 16 februari 2007

Idag har vi varit i Göteborg igen, och shoppat lite. Muffin hade roligt som vanligt, bland annat var vi i hund-pryls butiken Hos Hugo. Mufin fick komma in och hälsa på Hugo, som är en kinesisk nakenhund. Det gillade hon, men hon kan ju bli lite bufflig och över-glad med andra hundar så Hugo blev nog liite rädd i början. Men sen lungnade hon ner sig. Vi köpte ett bacon-tuggben som Muffin ska få smaska i sig snart. Annars har vi inte gjort så mycket. Min kompis Denise var här igår, det tyckte Muffin var roligt. Vi gick ut på promenad och Muffin hoppade över stockar, och gick balansgång på ett träd. Vi hittade en riktig liten agilitybana där ute. Men jag säger inte var, det är hemligt :P

lördag 10 februari 2007

Vi har inte hunnit blogga på flera dar, mycket jobb och annat. Nu ska vi slappa och gå på långa hundpromenader. I dag smög katten Mårran efter oss, de gör så ibland. Muffin tycker det är lika pinsamt som vi med en smygande katt efter sig. Hon försökte jaga hem henne, men Mårran springer inte för hundar. Hon barrikaderade sig bak ett träd i stället.
Till sist gav Muffin upp. Men Mårran vände hem på egen hand. Vi spelade in lite pumispring (vänta tills filmen laddat färdigt innan ni klickar på pilen):