Skip to main content.

Arkiv

Arkiv förFebruary 2007

fredag 16 februari 2007

Idag har vi varit i Göteborg igen, och shoppat lite. Muffin hade roligt som vanligt, bland annat var vi i hund-pryls butiken Hos Hugo. Mufin fick komma in och hÀlsa pÄ Hugo, som Àr en kinesisk nakenhund. Det gillade hon, men hon kan ju bli lite bufflig och över-glad med andra hundar sÄ Hugo blev nog liite rÀdd i början. Men sen lungnade hon ner sig. Vi köpte ett bacon-tuggben som Muffin ska fÄ smaska i sig snart. Annars har vi inte gjort sÄ mycket. Min kompis Denise var hÀr igÄr, det tyckte Muffin var roligt. Vi gick ut pÄ promenad och Muffin hoppade över stockar, och gick balansgÄng pÄ ett trÀd. Vi hittade en riktig liten agilitybana dÀr ute. Men jag sÀger inte var, det Àr hemligt :P

lördag 10 februari 2007

Vi har inte hunnit blogga pÄ flera dar, mycket jobb och annat. Nu ska vi slappa och gÄ pÄ lÄnga hundpromenader. I dag smög katten MÄrran efter oss, de gör sÄ ibland. Muffin tycker det Àr lika pinsamt som vi med en smygande katt efter sig. Hon försökte jaga hem henne, men MÄrran springer inte för hundar. Hon barrikaderade sig bak ett trÀd i stÀllet.
Till sist gav Muffin upp. Men MÄrran vÀnde hem pÄ egen hand. Vi spelade in lite pumispring (vÀnta tills filmen laddat fÀrdigt innan ni klickar pÄ pilen):