Skip to main content.

Arkiv

Arkiv förJanuary 2007

lördag 27 januari 2007

Freestyleträning
I går köpte vi en symaskin. Vi har inte haft någon på väldigt många år, så det var en sak vi behövde. Nelly började med att förvandla en urvuxen ridväst till en hundväst.
Muffin verkar inte ha något emot att ha kläder. Och västen satt perfekt, även att röra sig i. Här invigs västen med freestyleträning i köket.

tisdag 23 januari 2007


I dag har Nelly varit på Universeum med skolan och sen gått runt i Göteborg. Hon var för trött för att rida. Vi slappar hela kvällen. Man kan filma med mobilen också. Har ni inte bredband ser ni väl inte filmen. Det är bara ett test, vi kanske lägger ut nåt mer meningsfullt senare om det funkar.
I Göteborg såg vi en fransk bulldogg med ett oerhört tjusigt täcke. Som förstås gick och tittade i en juvelerarbutik med sin lika tjusiga matte. (Vi är inte så tjusiga, så det är nog tur att Muffin har egen päls)
null

söndag 21 januari 2007

Duschen nästa!
I natt kom mera snö. Muffin har lekt med Bimbo. Men nu måste snö-pumin duscha bort klumparna.

lördag 20 januari 2007

Kolla vilka slappisar
Strömmen går och kommer, men vi har det mysigt. Några slappar i soffan medan jag springer runt och tänder stearinljus och ner i källaren och sätter på pumpen (som måste startas manuellt efter varje strömavbrott). Snön smälter bort därute, lite synd.
Full fart i snön!
Nu blev det vinter. Muffin hatar regn men gillar snö. Hon for runt i skogen som en tok. Sen fick vi duscha bort isklumparna från benen. Nu sover hon i soffan, medan snön fortsätter yra utanför. Vi blir nog insnöade. Och elen kanske går igen. Men vi har trangiakök, vattendunkar och den nya fotogenlyktan så vi klarar oss.

tisdag 16 januari 2007

På perrongen
I dag hade jag ett jobb som krävde att jag promenerade runt i Göteborg. Så Muffin fick träna på att åka tåg. Tror att det var hennes första tågresa, fast spårvagn har hon ju åkt.
Hon blir lite illamående av bilresor, men tåget var kul. Hon ville helst sitta i mitt knä och titta ut genom fönstret.
I Göteborg ägnade hon sig mest åt att skrämma duvor.
Vi var inne på Naturkompaniet och köpte en fotoskenlampa, för att ha vid nästa strömavbrott. Det finns flera Naturkompaniet-butiker i Göteborg och på en av dem blir de jättesura om man tar in en hund. Så även om det inte var den jag var inne i tänkte jag bara handla lampan och gå ut snabbt. Men när jag skulle betala, sa tjejen i kassan: "Du har väl sett att vi har börjat med hundgrejer?".

torsdag 11 januari 2007

Nu ska vi ut på morgonpromenad i regnet. Brrr.
Har stängt av möjligheten att kommentera Muffinbloggen, för det utnyttjades av robotar som lade in länkar till skräpsajter, och skickade en massa spambrev.
Ni får gärna skicka mejl till oss istället: eva(snabel-a)wieselgren.se eller nelly(snabel-a)wieselgren.se

(Fast sen satte jag på det igen, tror jag hittade ett annat sätt att stoppa spammarna. Det är ju väldigt roligt med kommentarer)

onsdag 03 januari 2007

Muffin på pumiklippan
Här är Muffin på pumiklippan, där vi brukar rasta på morgonpromenaden. Muffin brukar leka med kottar här. Hon rullar ner dem från kanten och sen hoppar hon efter och fångar dem.
Nackdelen med skogspromenader är att det fastnar en massa grankvistar i pälsen på benen.
Brukar inte fundera på det, utan bara plocka bort dem, men nu när vi snart ska på utställning är vi lite utseendefixerade.