Skip to main content.

Arkiv

Arkiv förMarch 2008

lördag 22 mars 2008

Glad Påsk alla bloggläsare. Vi hinner inte blogga för vi storstädar.
Muffin har varit under huset i dag. Vet inte riktigt vad hon gjorde där, men katterna brukar vara där så hon härmade väl dem. Hon ålade fram när jag ropade på henne. Det krafsade och bökade en bra stund innan hon stack fram nosen, så först fattade jag inget, jag trodde hon var bakom huset, inte under det. Det är väl inget farligt där i och för sig, bara en husgrund, men eftersom inte en människa kan komma in där vill jag absolut inte ha hunden där nere.

Annars letar vi efter ny bil, den gamla håller på att ta slut.
Och det är så svårt. Vi hade nästan bestämt oss för en liten söt bensinsnål mini-miljöbil, tills vi räknade ut att fast det är fyra säten skulle maxlasten överskridas om hela familjen sitter i.

Det får nog bli något begagnat.
Helst ska vi hitta den före pumiträffen, för det är tveksamt om vi törs ta den fallfärdiga skodan ut på långfärd.
Jag kollade på hyrbilar på Statoil, med gissa vad det stod i det finstilta - att man inte får ha pälsdjur i dem.
Jag blir så sur på det så jag tänker inte hyra där (även om de ju inte kan veta vad man haft i bilen om inte hunden hårar).
Det finns en massa saker som framkallar allergiska besvär. Det skulle vara lika befogat att förbjuda folk att ha starka parfymer eller hårsprejer i hyrbilar.
Hade väl gått bra att ha vissa bilar djurfria.

måndag 17 mars 2008

Bättre än regn!

Ha, Ha! Den våren varade inte länge. Men Muffin älskar att pulsa i snö, ju mer desto bättre.
I dag har jag varit insnöad och jobbat hemifrån. I morgon skulle vi starta en agilitykurs ute, men den får vi nog skjuta fram. Eller bygga tunnlar i snön kanske.

söndag 16 mars 2008

I dag var det vårväder. Nelly har varit hos en kompis hela helgen så jag tänkte roa mig med agilityträning för en gångs skull. Muffin var jätteduktig, men jag blev alldeles matt och trött. Vi har varit förkylda länge hela familjen och det var nog för tidigt att ge sig ut på krävande sporter som agility.
Muffin tyckte jag var mesig, jag orkade knappt springa.
Men sen var det så fint väder så jag var bara tvungen att gå en skogspromenad också.
Nu är jag helt färdig.