Skip to main content.

Arkiv

Arkiv förFebruary 2008

tisdag 26 februari 2008

På Cafe'
När vi var i Oslo på vägen upp på fredan skulle vi gå till den berömda hundbutiken Pet Shop Girls. Vi gick vilse lite grann, och när vi kom fram var det stängt. Men på söndagen på väg hem var det öppet. Det var mycket fint där, med fina hundar och lyxiga prylar, hundkläder och annat. Det var lite för lyxigt och dyrt för oss, det fanns inget att köpa för under hundralappen. Men vi drack en god kopp kaffe på cafet, där dom hade hundmode-tidningar och hundkaka för 5 kr. Dom var små men goda, tyckte Muffin. Där fanns det en snygg mops, som hette Anton, och två yorkshire terriers, som var stammisar. Den ena hade en tröja som det var tryckt: Gucci Dog på. Men vi var nöjda när vi gick, för vi hade ju iallafall fått se den svarta wheatenterriern som bor i butiken.
seljord :D
Curt längst bak, sedan Muffin, och Rask närmast kameran. I Seljord fanns det snö, och fin utsikt. Muffin stod och tittade ner på bilarna på vägen, och var oerhört fascinerad över att bilarna är så små i norge! Hon hade kunnat stå där hela dagen och utstöta lustiga gruffljud.
VARNING-VI HUGGER!
Sedan skulle alla hundarna posera vid den snygga grinden med snygga skylten. Det var mycket tråkigt tyckte dom, men dom lyckades ändå se riktigt farliga ut. GRR!
:)
Nu har vi kommit hem från norge. Det var roligt att hälsa på dom norska pumisarna, och utställningen gick bra. Muffin gillade att åka tåg, men var lite blyg när hon inte var hemma. På utställningen fick hon förstapris i kvalitet och blev bäst av ungtikarna, plus att hon fick hp. Men ingen av ungtikarna fick ck. Hon gillade att träffa Rask och Curt, fast sängen med duntäcke var ändå det bästa med norge. På utställningen köpte vi ett snyggt täcke som var blått och vattentätt, för bara 175 kronor. Vi tror att det var dyrare egentligen, kanske 4-500 och att mannen som sålde läste i fel prislista. Tänk så bra det kan bli när det blir fel! :D Muffin var snäll och lugn hela tiden och en bra reskamrat, men hon var ändå glad att vara hemma och hon firade med ett riktigt pumirus i sin egen skog.

lördag 02 februari 2008

Jag heter Lyx!
Jag blir alldeles förstörd av alla gulliga pumivalpar som man vill ha. Nyss var det Evita, men hon är såld och har väldigt kul med Tage i Linköping. Nu är det Lyx, hans mamma är Muffins halvsyster Livet's Cora, Pirri-Pirri. Lyx är valpen på bilden, han är inte såld än och det finns en tik kvar också. Men vi ska inte, ska inte, ska inte.
Blir du lika sugen som jag finns han på Bagarsjöns kennel. www.bagarsjonspumi.se

Annars är det pissväder med regn och snö om vart annat. Muffin älskar snön, och blir väldigt sur när det fina vita plötsligt är en äcklig våt sörja att trampa i.
Hon är extra gosig nu efter löpet, och vi myser tillsammans i sängar och soffor.
Hon har börjat gilla sin Ikea-hundsoffa med, när vi ställde den i köket. Då kan hon vara centralt placerad och ha koll på allt, utan att riskera att någon snubblar på henne.
Muffin sover middag i soffan