Skip to main content.

Arkiv

Arkiv förMay 2007

söndag 27 maj 2007

Soffpotatis? Vem, jag?
Filmen pÄ tv4 Àr sÄ fruktansvÀrt trÄkig sÄ jag sitter och tittar pÄ Muffin istÀllet, det Àr roligare. Hon har byggt ett sovberg av soffkuddarna.
Zzzzzzzz
Vi gick en runda i skogen, men orkade inte med nÄn riktig trÀning. Vi kastade pinnar vid pumiklippan. Ett enkelt klassiskt hundnöje. Kottar gÄr ocksÄ bra. HÀr kommer en till bild frÄn stadsbesöket i gÄr. Muffin framför konstmuseet pÄ Götaplatsen.
Heller en pumi i kopplet Àn hundra tavlor pÄ vÀggen
Pumi hos Poseidon
Idag var Muffin med mig pÄ hundklubben och tittade pÄ agilitytrÀningen. Hon skötte sig verkligen bra. LÄg bunden under en bÀnk ett tag och satt i bilen sen, och skÀllde nÀstan inte alls. Sen fick hon gunga lite, hon tycker det Àr kul fast lite lÀskigt. Hon hoppar inte av, men backar lite nÀr den slÄr ner.

Fyra slalompinnar trÀnade de pÄ, det springer hon ju lÀtt som inget alls nu.
Sen fick hon Äka med och hÀmta resten av familjen som varit pÄ Pirates of the Caribean 3 i Göteborg. Vi kom lite tidigt sÄ vi gick upp och ner lÀngs Avenyn. Och tog lite turistkort med mobilen.
Hon var sÄÄÄ duktig. Gick fint i kopplet utan att försöka hÀlsa pÄ alla, bara viftade vÀnligt pÄ svansen Ät dem (det var fullt med folk sÄ det blev mycket vift...)

tisdag 01 maj 2007

Bjuder hon eller?
Eftersom vi springer i skogen jÀmt Àr det helt klart att vi behöver en stolryggsÀck. Den de hade pÄ ica maxi för 89 kr var inte sÄ snygg. Vi bestÀllde en riktig jaktryggsÀck pÄ nÀtet i stÀllet. Med fuskpÀls att sitta pÄ och extra sÀck att hÀnga utanpÄ som man kan ha svamp i, eller annat man fÄngar. En mindre hund fÄr plats. Vi har inte trÀnat Muffin att sitta dÀr, men jag funderar lite pÄ det.
Den fina sÀcken kostade förstÄs mer Àn vi hade rÄd med. Vi fÄr turas om att sitta. Och det fÄr plats tvÄ termosar och massa godis.

Muffin har trÀnat pÄ Ätta slalompinnar ett tag nu, för fyra började bli för lÀtt. Det blir allt oftare rÀtt hela vÀgen. Jag bryr mig inte om tempot Àn. Vill att hon ska göra det utan att jag gÄr bredvid först. Kanske tÀnker jag fel, men jag tror att nÀr hon vÀl kan det sÄ bra att jag kan skicka och kalla in pÄ avstÄnd kommer jag att kunna öka tempot med att ha extra roliga grejer som belöning.