Skip to main content.

Arkiv

Arkiv förMarch 2007

söndag 04 mars 2007

I dag var vi i Göteborg och shoppade skidklÀder Ät Max som ska pÄ fjÀllresa med skolan. Och Nelly köpte jeans. Och jag och Muffin trÀnade oss pÄ att gÄ fint i stan utan att hoppa upp och hÀlsa pÄ alla roliga mÀnniskor. Sen var vi helt utslagna och somnade, bÄde Muffin och jag, nÀr vi kom hem.
Muffin piggnade till snabbare Àn jag och försökte aktivera mig genom att hÀmta tvÀtt.
Jag försöker att aldrig skÀlla pÄ henne nÀr hon tar saker utan byta mot godis (av en massa skÀl, men mest för att det Àr roligt med en hund som gillar att hÀmta saker). Hon utnyttjar förstÄs detta och hÀmtar bÄde det ena och det andra. Till exempel strumpor och annat smÄtt som hela tiden "rÄkar" falla ner ur högen med osorterad ren tvÀtt.
NÀr inte tvÀtten gjorde mig tillrÀckligt entusiastisk, utan bara gav en tuggad hundleksak i utbyte, förvÄnade hon mig och Nelly med att komma in frÄn hallen med en oöppnad chokladkaka i munnen. Vi fattar inte var hon hittade den, men den fick hon en bit falukorv för. Och vi Ät upp den. Möjligen har nÄgon av killarna som Àr pÄ övervÄningen köpt den och lagt den i frÄn sig i pumihöjd.
Efter chokladen kÀnner jag mig pigg nog att trÀna lite fotgÄende i köket...