Skip to main content.

Arkiv

Arkiv förFebruary 2007

måndag 12 februari 2007

Spanar på fåglar
Bilderna är från i går. Vi var i Nolhagaparken i Alingsås och hade lite "civilisationsträning" medan Nelly och hennes kompisar badade i simhallen. Efter en halvtimme slutade hon flaxa omkring och försöka hälsa på alla mötande människor och började promenera fint i kopplet som en stadshund. Hon gillade att vara vid sjön och spana på fåglar. Muffin är mycket intresserad av fåglar. Sen hittade vi en bra trappa att träna i. Trappan hemma är rätt brant och hal. Vi brukar spärra av den med kompostgaller. Men glömmer vi så kilar hon upp. Fast ner går hon inte.
I parken fanns ett (just det) fågelskådningstorn med en perfekt trappa. Breda fina trappsteg och inte halkig alls, och ingenstans där det gick att trilla ner. Först var hon tveksam, men efter två gånger tyckte hon att det var kul.
Det är väl inte bra med spring i trappor, men det är bra att ha gjort det så hon vet att det inte är farligt när det nångång behövs.
Till sist gick vi balansgång på en spång och gick en liten tur på stan. En tuff dag i kylan för oss båda. Vi somnade gott sen.
Ner kommer man alltidHär kommer jag