Skip to main content.

Arkiv

Arkiv förFebruary 2007

mćndag 12 februari 2007

Spanar pÄ fÄglar
Bilderna Àr frÄn i gÄr. Vi var i Nolhagaparken i AlingsÄs och hade lite "civilisationstrÀning" medan Nelly och hennes kompisar badade i simhallen. Efter en halvtimme slutade hon flaxa omkring och försöka hÀlsa pÄ alla mötande mÀnniskor och började promenera fint i kopplet som en stadshund. Hon gillade att vara vid sjön och spana pÄ fÄglar. Muffin Àr mycket intresserad av fÄglar. Sen hittade vi en bra trappa att trÀna i. Trappan hemma Àr rÀtt brant och hal. Vi brukar spÀrra av den med kompostgaller. Men glömmer vi sÄ kilar hon upp. Fast ner gÄr hon inte.
I parken fanns ett (just det) fÄgelskÄdningstorn med en perfekt trappa. Breda fina trappsteg och inte halkig alls, och ingenstans dÀr det gick att trilla ner. Först var hon tveksam, men efter tvÄ gÄnger tyckte hon att det var kul.
Det Àr vÀl inte bra med spring i trappor, men det Àr bra att ha gjort det sÄ hon vet att det inte Àr farligt nÀr det nÄngÄng behövs.
Till sist gick vi balansgÄng pÄ en spÄng och gick en liten tur pÄ stan. En tuff dag i kylan för oss bÄda. Vi somnade gott sen.
Ner kommer man alltidHĂ€r kommer jag