Skip to main content.

Arkiv

Arkiv förNovember 2006

onsdag 29 november 2006

Jaadu, nu har man varit lite slapp med att blogga... I söndags var vi på ungdomsträff med agility. Muffin var bäst av alla. Det var inte så många som kom men det gick jju bra ändå. Mamma var ledare, hon var duktig, haha. Vi övade på tunneln och slalom. Nästa gång är det avslutning, trist, men sen kommer ju julen och snön, och det blir kallt om tassarna...Annars gör vi inte så mycket nuförtiden. Muffin blir fetare och sötare för varje dag. Själv längtar man till julen nu! Muffin ska få ett rep med gummikorvar på i julklapp...(oj, nu får vi hoppas att hon inte läser det här!) Hehe, men vi får väl försöka träna på så hon får lite julhyfs, och inte snor skinkan och biter gästerna:P

lördag 25 november 2006

Örontvätt
Muffin och Max är genomvåta efter att ha varit ute i skogen på långpromenad i ösregnet. De torkar sig genom att rulla runt i min säng.
Muffin tycker Max öron måste tvättas.

söndag 19 november 2006

I tv-soffan
Nu är Muffin fem månader och en vecka. Hon börjar bete sig som en tonåring. Gillar att ta plats i tv-soffan. Och sen vill hon gärna hänga ute med katterna, eller stå och lyssna efter grannhundarna. Jag är slapp med träningen nu när kursen är slut. Har nån sorts idé om att jag ska lära henne ställa upp sig snyggt för utställning.
Varje gång hon tigger vid matbordet ska jag träna Stå tänker jag.
Få se om jag kan hålla det. Hon kommer att hålla sin del (att tigga), den saken är klar.

tisdag 07 november 2006

Hej! Idag var jag förkyld, och hemma från skolan. Så jag och Muffin satte oss och tittade på videon 'små hundar'. Muffin gillade det verkligen. Jag förstår inte dom som säger att hundar inte kan se teven! Muffin tittar hela tiden när det är hundar på teven.Hon tittar även när det är tyst, så hon ser dom verkligen! Hon tycker bäst om när det är japansk spets eller shipperke, hon ser nog dom bättre för att dom är svarta och vita. Det är som att hon ser på konturerna att det är en hund på teven. Och hon går fram och nosar och tittar, och sen går hon runt och kollar bakom teven(!) Som om hon tror att hunden är instängd i lådan!

torsdag 02 november 2006

Muffin gillar snö!
Så kom första snön! Muffin gillar!
Hon har inte varit förtjust i regn. Men kyla och snö är kul.
Hon ser allt mer ut som en isbjörn också.
Igår fick jag presenter på jobbet, i förskott till min födelsedag. Gissa vad?
En agilitytunnel och en slalombana!
Nu ska här tränas. Hela vintern.